Doorgaan naar de inhoud
12 juni 2023 11:00 D0.79

Ontwikkeldag Samen Opleiden: Parelmarkt

Vier keer per jaar werken alle docenten van de tweedegraads lerarenopleidingen avo en bo van Windesheim samen met medewerkers van de Opleidingsscholen en met studenten een hele dag aan de ontwikkeling van Samen Opleiden.

De vierde Ontwikkeldag van dit studiejaar is op maandag 12 juni 2023. Dan vindt de jaarlijkse Parelmarkt Tweedegraads Lerarenopleidingen plaats, van 11.00 – 14.00 uur in het D-gebouw. De teams van AVO en BO delen die dag mooie onderwijsparels met elkaar: wat hebben we gedaan en wat leverde het op? Zo leren we van en met elkaar en inspireren we elkaar om onze studenten nog beter op te leiden.

De parelmarkt bestaat dit jaar uit een inspiratiemarkt met onderwijsparels en kennissessies over vakdidactiek en onderzoek:

Inspiratiemarkt

In het D-gebouw richten we op de begane grond (D0.79) een markt in. Op de markt kun je onderwijsinspiratie shoppen. Teams, vakgroepen, werkgroepen en opleidingsscholen laten met posterpresentaties zien aan welk (nieuw) project, idee, concept of welke werkvorm ze dit jaar werkten. Doe er je voordeel mee!

Kennissessies

Op de eerste verdieping kun je kennissessies volgen over vakdidactiek en onderzoek. Aan welke voorwaarden moet een goede didactische onderwijsactiviteit voor een bepaald vak voldoen? En hoe dragen onderzoeksthema’s concreet bij aan beter onderwijs voor onze studenten? Je kiest op 12 juni welke presentaties je bijwoont. Vol is vol!

Aanmelden voor 31 mei

Geen inspiratie op een lege maag: op de parelmarkt staat natuurlijk een lekkere lunch voor je klaar. Daarom vragen we je om je op tijd aan te melden! Vul het formulier ook in als je een presentatie of andere bijdrage aan de parelmarkt verzorgt.

Naar het aanmeldformulier

Delen

Voorgestelde berichten