Doorgaan naar de inhoud
30 januari 2023 09:00 Buitensoos Zwolle

Ontwikkeldag Samen Opleiden

Vier keer per jaar werken alle docenten van de tweedegraads lerarenopleidingen avo en bo van Windesheim samen met medewerkers van de Opleidingsscholen en met studenten een hele dag aan de ontwikkeling van Samen Opleiden.

In workshops en ateliers praten en denken we samen na over vragen zoals: Hoe maken we ons onderwijs nog beter, mooier, waardevoller? Wat vinden we belangrijk? Hoe borgen we de kwaliteit van ons onderwijs? Hoe professionaliseren we samen?

Thema 30 januari: Verschillen waarderen

Leren én opleiden doen we samen. Dat wringt soms. Elke student en elke werkplek is anders. Vanuit verschillende contexten zijn er ideeën over wat moet en wat mag. Hoe maken we de verbinding? Welke speelruimte hebben de verschillende partners en hoe zit dat voor een student? Waar het wringt, valt iets te leren. Immers, zonder wrijving, geen glans! Miranda Timmermans, lector Samen Opleiden en Professionaliseren trapt samen met ons af. Deze dag mag je niet missen!

Aanmelden

De uitnodiging voor de ontwikkeldag wordt ongeveer drie weken van tevoren via e-mail verstuurd. Ben je verbonden aan Samen Opleiden via Windesheim of een Opleidingsschool? En wil je deelnemen aan deze ontwikkeldag Samen Opleiden maar heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat.

Delen

Voorgestelde berichten