Doorgaan naar de inhoud
1 december 2022

Zo werkt Samen Opleiden voor ons

Samen met scholen in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs leiden de tweedegraads lerarenopleidingen van Windesheim studenten op tot gedreven, vakbekwame docenten. Aankomende leraren leren de praktijk van het lesgeven in een breed netwerk van Opleidingsscholen in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. We zijn trots op deze samenwerking en vertellen graag hoe Samen Opleiden werkt voor ons. Daarvoor is de nieuwe website samenopleidenwerkt.nl de basis.

Via de website willen we ons netwerk informeren over onze werkwijze, inspireren met praktijkverhalen en faciliteren met relevante materialen. We lichten onze visie op Samen Opleiden toe en vertellen hoe we die in de praktijk vormgeven met 15 Opleidingsscholen. We delen studiematerialen die onmisbaar zijn voor het Werkplekleren in de scholen en het ontwikkelen van Onderzoekend vermogen. En we leiden niet alleen samen met partnerscholen onze studenten op, we werken ook samen aan onderzoek en aan professionalisering.

Ben je actief op social media? Onderaan de blogs, nieuwsberichten en agenda-items vind je groene knoppen waarmee je berichten eenvoudig deelt via LinkedIn, Facebook, Twitter of Whatsapp.

Heb je vragen over samenopleidenwerkt.nl? Of heb je tips voor nieuwsberichten, blogs of aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

Delen

Voorgestelde berichten