Doorgaan naar de inhoud
Opleidingsscholen

AAOS

In de Almeerse Academische Opleidingsschool (AAOS) leiden we samen op in een systeem van leermeesters en werkmeesters. De leermeesters zijn de coaches en de werkmeesters de vakdocenten. Samen met instituutsopleiders en schoolopleiders geven zij het opleidingsproces vorm.

Partnerschap

Binnen de AAOS werken acht scholen voor voortgezet onderwijs samen met Hogeschool Windesheim, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Utrecht, de VU en de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO, UvA).

De acht scholen zijn: Arte College, Buitenhout College, De Meergronden, Echnaton, Helen Parkhurst, Montessori Lyceum Flevoland, Oostvaarderscollege, Pro Almere. Elke school heeft een uniek accent, zodat studenten kunnen kiezen voor een omgeving die het beste past.

Lees meer over deze Opleidingsschool op www.opleidingsschoolalmere.nl

Contact

Wij vertellen je graag meer over Samen Opleiden op de Almeerse Academische Opleidingsschool. Wil je informatie over werkplekleren? Neem dan contact op met het praktijkbureau.

Projectleider
Luite Duursma
l.duursma@meergronden.asg.nl

Relatiebeheerder
Henriëtte van Ameijde
h.van.ameijde@windesheim.nl

Generieke studiematerialen

Iedere Opleidingsschool gebruikt zijn eigen studiematerialen en handleidingen. Studenten vinden die in hun digitale leeromgeving. De generieke studiematerialen voor Werkplekleren en Onderzoekend vermogen vind je via deze links: