Doorgaan naar de inhoud
Opleidingsscholen

Landstede MBO

Wij leiden studenten op tot waarde(n)volle professionals in het mbo die in staat zijn om adequaat in te spelen op de dynamiek van een veranderende beroepspraktijk.

‘Verbinden is de kracht van ons partnerschap.’

V.I.P.

Wij begeleiden de studenten van de lerarenopleidingen door VIP-gericht te werken:

  • Verbinden
  • Innoveren
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Verbinden is de kracht van het partnerschap. We kijken samen kritisch naar wat de ander inbrengt, daar proberen we de verbinding in te zoeken. Voor ons gaat verbinden over gelijkwaardigheid en wederkerigheid.

Innoveren doen we door op een onderzoekende manier te verkennen wat nieuwe thema’s in de praktijk betekenen.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling vindt bij ons plaats door het stellen van leervragen en is – net als het leren van de student – gebaseerd op de principes van ervaringsleren en werkplekleren.

Partnerschap

De Opleidingsschool Landstede MBO is een samenwerking tussen Hogeschool Windesheim, Menso Alting (locatie Zwolle) en Landstede (locaties Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad, Raalte, Zwolle).

Lees meer over deze opleidingsschool op het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren.

Contact

Wij vertellen je graag meer over Samen opleiden op Opleidingsschool Landstede MBO. Wil je informatie over werkplekleren? Neem dan contact op met het praktijkbureau.

Coördinerend schoolopleider
Martiene Enserink
menserink@landstede.nl
088-8508200

Relatiebeheerder
Froukje Bos – de Jong
f.bos-de.jong@windesheim.nl
088-4697565

Generieke studiematerialen

Iedere Opleidingsschool gebruikt zijn eigen studiematerialen en handleidingen. Studenten vinden die in hun digitale leeromgeving. De generieke studiematerialen voor Werkplekleren en Onderzoekend vermogen vind je via deze links: