Doorgaan naar de inhoud
Opleidingsscholen

Meerwegen

De leraar is in het onderwijs de belangrijkste factor voor de ontwikkeling van leerlingen: de leraar maakt het verschil.

‘Goed onderwijs maak je samen!’

De ambitie van Meerwegen Opleidingsschool (MOS) is om samen voldoende goede leraren in de regio op te leiden en in de inductiefase beter te begeleiden. Uiteindelijk doel is de verbinding te leggen tussen het opleiden van nieuwe leraren en de professionele ontwikkeling van zittende leraren gedurende de loopbaan. Het behalen van de bevoegdheid wordt dan niet gezien als een eindpunt van een opleiding, maar als een markeringspunt in een leven lang ontwikkelen.

 

 

Partnerschap

In de Meerwegen Opleidingsschool werken hogeschool Windesheim, Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht samen met zeven scholen van de Meerwegen Scholengroep: Accent Nijkerk, Corderius College, Corlaer College, Farel College, Het Element, Oostwende College, Pro33college.

Naar de website van de Meerwegen Opleidingsschool

Contact

Wij vertellen je graag meer over Samen opleiden op de Meerwegen Opleidingsschool (MOS). Wil je informatie over werkplekleren? Neem dan contact op met het praktijkbureau.

Projectleider
Eline Daling
dalinge@meerwegen.nl
06-43743191

Relatiebeheerder
Anja Busse
a.busse@windesheim.nl
088-4698784

Generieke studiematerialen

Iedere Opleidingsschool gebruikt zijn eigen studiematerialen en handleidingen. Studenten vinden die in hun digitale leeromgeving. De generieke studiematerialen voor Werkplekleren en Onderzoekend vermogen vind je via deze links: