Doorgaan naar de inhoud
Opleidingsscholen

OSOF

Opleidingsschool Oostelijk Flevoland kent een diverse samenstelling, met scholen voor mbo, vo en speciaal onderwijs. Ondanks die diversiteit weten wij steeds de nadruk te leggen op onze overeenkomsten en elkaar daarin te vinden. Die overeenkomsten worden gekenmerkt door drie pijlers, de kernwaarden van waaruit wij opleiden: nieuwsgierigheid, ondernemingszin en doorzettingsvermogen.

‘Onze samenwerking is gericht op mogelijkheden en kansen, in plaats van het afbakenen van grenzen. We hebben oog voor elkaar, we zoeken elkaars kracht op en proberen die te benutten. We zoeken samen naar verbetering.’

Partnerschap

OSOF is een partnerschap tussen de scholen van vier schoolbesturen: het Almere College, MBO Lelystad, Stichting Eduvier onderwijsgroep Lelystad en de Stichting voor voortgezet onderwijs Lelystad (SVOL) en de lerarenopleidingen van Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Hogeschool Windesheim.

Lees meer op de website van OSOF

Contact

Wij vertellen je graag meer over Samen Opleiden op de Opleidingsschool Oostelijk Flevoland. Wil je informatie over werkplekleren? Neem dan contact op met het praktijkbureau.

Projectleider
Brenda Bier

Relatiebeheerder
Teresa Pedro Gomes
tm.pedrogomes@windesheim.nl

Generieke studiematerialen

Iedere Opleidingsschool gebruikt zijn eigen studiematerialen en handleidingen. Studenten vinden die in hun digitale leeromgeving. De generieke studiematerialen voor Werkplekleren en Onderzoekend vermogen vind je via deze links: