Doorgaan naar de inhoud
Opleidingsscholen

Part 2

logo part2

Opleidingsschool Partnerschap 2 (Part 2) onderscheidt zich door te werken met vo-scholen en een mbo-school. Wij zijn eigenwijs en hechten veel waarde aan een onderzoekende en nieuwsgierige houding. Als student geef je bij Part 2 vorm aan je eigen leerroute en ontwikkeling. Je gaat daarvoor op zoek naar een concrete leervraag waar je mee aan de slag wilt. Deze leervraag hangt af van de context: jouw eigen persoonlijke ontwikkeling als docent en de stageschool.

‘Je bent eigenaar van je eigen ontwikkelproces.’

Wij willen graag met de ander in verbinding komen en elkaar uitdagen, want schuren geeft glans en zorgt voor een ontwikkelingsgerichte houding. Belangrijk hierbij is dat wij werken met feed-up, feedback en feed-forward: waar wil ik heen, wat doe ik al of wat is er al en wat is mijn volgende stap? Successen vieren hoort daar bij.

Partnerschap

Part 2 is een partnerschap tussen het Noordik, Etty Hillesum Lyceum, Alma College, Pius X College, Canisius, Marianum, Carmel Hengelo, ROC van Twente, Universiteit Twente en Windesheim.

Naar de website van Part2

Contact

Wij vertellen je graag meer over Samen Opleiden op Opleidingsschool Part 2. Wil je informatie over werkplekleren? Neem dan contact op met het praktijkbureau.

Coördinator
Brigitte Nijenhuis
bnijenhuis@rocvantwente.nl

Relatiebeheerder
Marjolein Koster-Leppink
m.leppink@windesheim.nl

Portret van relatiebeheerder Doreen Hamer

Relatiebeheerder
Doreen Hamer
d.hamer@windesheim.nl

Generieke studiematerialen

Iedere Opleidingsschool gebruikt zijn eigen studiematerialen en handleidingen. Studenten vinden die in hun digitale leeromgeving. De generieke studiematerialen voor Werkplekleren en Onderzoekend vermogen vind je via deze links: