Doorgaan naar de inhoud
Opleidingsscholen

De Grift

In Opleidingsschool De Grift gaat het om het verstevigen van bestaande en het leggen van nieuwe verbindingen binnen de grote diversiteit van het Apeldoornse onderwijslandschap: van vmbo-basis tot en met categoraal gymnasium, met een keur aan onderwijsconcepten.

‘Wij werken met passie aan de opleiding van nieuwe docenten.’

Onze kernwaarden zijn bezieling, ambitie en verbinding. Bij ons zijn de lijnen tussen alle partijen kort. Dat zorgt mede voor een veilig klimaat voor onze studenten. Als het op een stageschool met een student niet lekker loopt, weten we elkaar snel te vinden om tot het gewenste maatwerk te komen.

Partnerschap

Opleidingsschool De Grift is een samenwerking tussen Hogeschool Windesheim, de Radboud Docenten Academie en de negen VO-scholen van de Veluwse Onderwijsgroep (Mheenpark, Twello, Walterbosch, Heemgaard, Christelijk Lyceum, UDO, UGO, KSG en Gymnasium).

Naar de website van Opleidingsschool De Grift

Contact

Wij vertellen je graag meer over Samen opleiden op De Grift. Wil je informatie over werkplekleren? Neem dan contact op met het praktijkbureau.

Projectleider
Manja Smits
info@osdegrift.nl
06-19919483

Relatiebeheerder
Sietske van der Worp
s.van.der.worp@windesheim.nl
06-13056768

Generieke studiematerialen

Iedere Opleidingsschool gebruikt zijn eigen studiematerialen en handleidingen. Studenten vinden die in hun digitale leeromgeving. De generieke studiematerialen voor Werkplekleren en Onderzoekend vermogen vind je via deze links: