Doorgaan naar de inhoud
11 april 2023 09:00 IJsselhallen Zwolle

Ontwikkeldag Samen Opleiden

Vier keer per jaar werken alle docenten van de tweedegraads lerarenopleidingen avo en bo van Windesheim samen met medewerkers van de Opleidingsscholen en met studenten een hele dag aan de ontwikkeling van Samen Opleiden.

In workshops en ateliers praten en denken we dan samen na over vragen zoals: Hoe maken we ons onderwijs nog beter, mooier, waardevoller? Wat vinden we belangrijk? Hoe borgen we de kwaliteit van ons onderwijs? Hoe professionaliseren we samen?

De Ontwikkeldag van 11 april heeft een andere opzet dan je gewend bent. We gaan met alle eerste- en tweedejaarsstudenten én opleiders naar de IJsselhallen in Zwolle voor een inspirerend programma. We bouwen er droomcafés en dromen over het mooiste onderwijs voor de toekomst. Natuurlijk is er ook ruimte om samen te werken of te overleggen. Bekijk het programma

De uitnodigingen voor de ontwikkeldag is via e-mail verstuurd. Ben je verbonden aan Samen Opleiden via Windesheim of een Opleidingsschool? En wil je graag deelnemen aan deze ontwikkeldag Samen Opleiden maar heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat.

Delen

Voorgestelde berichten