Doorgaan naar de inhoud
11 april 2023 10:00 IJsselhallen, Zwolle

Droomproject Goed onderwijs voor de toekomst

In april vindt de tweede BLG-projectweek van dit studiejaar plaats. Op 11, 12 en 13 april volgen studenten een interactief programma met workshops, lezingen en voorstellingen die aansluiten bij onderwerpen en thema’s van de brede leergemeenschap, zoals burgerschap, leefstijl, diversiteit en inclusie.

Bouwen en dromen

In jouw ideale wereld, zonder kan-niet’s en ja-maar’en: wat is goed onderwijs? En wat kun jij doen om dat écht te realiseren? Op dinsdag 11 april bouwen studenten en opleiders droomcafés. En in die ‘werelden’ van bamboestokken dromen we over het mooiste onderwijs voor de toekomst. Voor jezelf, voor de ander en voor de wereld.

Hoe wil jij als docent bijdragen aan het mooiste onderwijs voor de toekomst? Voor jou, voor een ander en voor de wereld? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? En daar stop het niet, we gaan verder: wat kun je nú doen om die mooiste toekomst te realiseren?

Deze inspirerende onderwijsdag is onderdeel van de brede leergemeenschap, maar waardevol en inspirerend voor álle (aankomend) docenten. De toekomstdromen krijgen dan ook een plek in het vervolg van de opleiding.

Programma

9.00 uur – Welkom – Uitleg en warming-up – Droomcafés bouwen en dromen
12.30 uur – Lunch
13.15 uur – Docu ‘Bigger than us’ & Q&A met de regisseur en een hoofdrolspeler – Droommuur – De volgende stap
16.00 uur – Conclusie en afronding

 

Headerfoto en afbeelding: MeYouWeDo

Delen

Voorgestelde berichten