Doorgaan naar de inhoud
27 september 2024

2LW Ontwikkeldag op dinsdag 22 oktober 2024

Thema: Onderwijs ontwikkelen – dat doe je toch niet alleen!?

De Ontwikkeldag van dinsdag 22 oktober staat in het teken van de nieuwe Eigen leerroute voor 2LW. Hoe zorgen we ervoor dat de nieuwe generieke leerlijn staat als een huis? Wat is de nieuwe digitale campus precies? En wat zijn de ervaringen van andere collega’s daarmee? Die vragen – en meer – komen aan bod.

We starten met een keynote door Barend Last, die inzicht geeft in de samenhang tussen innovatie, gedragsverandering en co-reguleren binnen het onderwijs. Hij ontkracht mythes rondom innovatie en legt de focus op praktische gedragsverandering. Interactief, met concrete voorbeelden, tips en inspiratie.

Na de keynote geeft de ontwerpgroep Eigen leerroute een toelichting op de stand van zaken rond de generieke leerlijn en gaan we in gespreksgroepen uiteen. En ‘s middags volg je drie korte kennissessies: over de praktijk van de 2LW Eigen leerroute, over werken met de digitale campus en Calo-collega’s die al met een eigen leerroute werken delen hun ervaringen en beantwoorden vragen.

De Ontwikkeldag vindt plaats in De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. De uitnodiging landt binnenkort in de mailbox van de 2LW-collega’s en de Opleidingsscholen.

Delen

Voorgestelde berichten